Правило 1: Инвестирай във вечната класика

Много рядко купувам неща, които са от дадена сезонна колекция. По-добре е да инвестираш в дрехи, които можеш да носиш всеки следващ сезон. Преди 5 години си купих страхотни ботуши на Вивиан Уестууд, които все още обожавам. Имам и рокля Долче и Габана, която е на 11 години, но все още изглежда актуална. Купувайте си класика, която няма давност.

Правило 2: Пазарувай от различни държави

Пазарувала съм в Япония и имам доста добри попадения от там. Готино е, защото всички дрехи ги произвеждат в малки размери и винаги се стремят да постигнат определена визия. Обичам и винтидж магазините в Ню Йорк. Пазаруването от различни държави помага да намериш свой индивидуален стил.

Правило 3: Заемай от различни епохи

Вдъхновявай се от различни десетилетия. Обичам структурираните дрехи, така че предпочитам стилът на 50-те. Те са направени, така че да извайват силуета. Така например винтидж дрехите на Александър Маккуин са прекрасни – карат те да се чувстваш толкова женствена.

Правило 4: Визуализирай аутфита си


Вместо да обличате първото нещо, което ви се изпречи сутрин и да се питате по след какво, по-дяволите, съм обляка, аз си представям как ще изглеждат дрехите на мен, след което ги обличам.

Правило 5: Аксесоарите са необходимост

Правилната чанта, обувки или слънчеви очила могат да променят изцяло визията на един аутфит. Аз никога не напускам дома си без чифт слънчеви очила, така че имам много. Дори и да не сте големи почитатели на дрехите, винаги имайте под ръка дизайнерска чанта, очила, обувки или бижута. Много харесвам очилата на Диор.



Очаквайте продължение...