.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Робърт Де Ниро съди бивша служителка, прекарала 4 дни в гледане на „Приятели“, вместо да работи

LadyZone.bg | преди 3 седмици
робърт де ниро
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Компанията на Робърт Де Ниро - Canal Productions съди бивша служителка за 6 милиона долара, след като тя била изловена да гледа сериали и да харчи парите на фирмата за лускозни стоки, храна и транспорт за лични нужди, вместо да изпълнява служебните си задължения.

Чейс Робинсън прекарала 4 дни в 55-часов маратон в гледане на „Приятели“ по време на работа през януари тази година, се посочва в съдебния иск. За същия период от 4 дни, но през март, Чейс изгледала 20 серии на сериала „Arrested Development“ и 10 серии  на „Schitt's Creek“. В същото време от кредитната карта на компанията на холивудския актьор били похарчени 300 долара в луксозен супермаркет в Манхатън.

Вече всички актьори от „Приятели“ са на 50+Последен 50-те прескочи Матю Пери

„Гледането на сериали по никакъв начин не е част от задълженията и отговорностите на Робинсън. Това е било направено за нейно лично забавление и удоволствие, когато на нея й е било плащано, за да работи“, се казва в обвинението към нея.

За период от 2 години недобросъвестната служителка е похарчила малко над 20 хиляди долара, поръчвайки си обяд от два скъпи ресторанта, използвайки слuжебна кредитна карта. Другото разходно перо, с което Робинсън е „таксувала“ компанията на Де Ниро неправомерно, е за транспорт – за таксита тя е похарчила 32 хиляди долара.

Робърт де Ниро се разделя със съпругата си след 21-годишен бракХоливудският актьор се жени за Грейс Хайтауър през 1997 г.

Чейс Робинсън постъпва на работа при холивудската звезда през 2008 година като негов личен асистент, издигайки се до поста вицепрезидент на отдел Продукция и финанси в компанията на Де Ниро. Според обвинителния акт годишната й заплата била 300 хиляди долара.

Служителката напуска внезапно на 6 април, когато се появяват подозрения за нейната „честност, почтеност, работна етика и мотивация“.

След напускането й преглед на документацията показва, че тя харчила фирмени пари не само за храна и транспорт, но и за пътувания, флорални декорации, скъпи телефони, дамски чанти Louis Vuitton и гледачи на кучета.

ЧРД, Робърт де Ниро!Той е една от най-великите киноикони на всички времена

И това съвсем не е всичко – предполага се, че наглата лична асистентка е откраднала 3 милиона въздушни мили от актьора и ги е използвала за лични пътувания и ваканции, а други 5 милиона е прехвърлила в свой личен акаунт. Общата стойност на откраднатите въздушни мили е 125 хиляди долара.

Заради своята ръководна позиция Робинсън е имала възможност сама да одобрява „разходите“ си.

„Този съдебен иск е за икономически щети, нанесени от недобросъвестен служител, който въпреки че е бил на висока и доверена позиция, многократно и методично злоупотребява с длъжността си, за да присвои средства и имущество на работодателя си за лична изгода“, се казва в документацията от съда.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?