Сочената за спортна сватба на годината между футболиста Серхио Рамос и тв водещата Пилар Рубио хвърли доста звезден блясък и почти успя да засенчи една друга сватба – тази на най-известната датска тенисистка и една от най-красивите жени в тениса Каролине Возняцки и 36-годишния бивш баскетболист от NBA Дейвид Лий. През уикенда двамата се врекоха във вярност в град Сиена, област Тоскана в Италия пред 120 от най-близките си роднини и приятели.

В центъра на събитието, разбира се, беше 28-годишната булка и приказната й рокля Oscar de la Renta, която е изработена специално за Каролинe от екипа на модната къща. Според креативните директори на бранда тенисистката пристигнала с много ясна идея за това какво точно иска. Резултатът наистина е повече от приятен за окото – изчистена линия, много тюл, създаващ усещане за лекота и бродерии по цялата рокля, както и дълги шлейф и воал.

Сватбеният тоалет беше допълнен с чифт токчета Jimmy Choo, които отново са правени по поръчка за тенис звездата. Прическата е типична за летните сватби, романтична и съвсем непретенциозна – Каролине беше оставила начупените й руси кичури да падат свободно.

Сред поканените на сватбата са известни имена от тениса като Агнешка Радванска и Анджелик Кребер, които не пропуснаха да споделят щастливи кадри от събитието. 


Шаферка на сватбата е била една от добрите приятелки на Каролине – Серена Уилямс.
След официалната част и по време на танците булката е сменила сватбената рокля с по-удобна Stella McCartney и се е забавлявала на дансинга с чифт маратонки.

Младоженците са заминали на мини меден месец в малкото рибарско селце Портофино, намиращо се в провинция Генуа на Италианската Ривиера.