Едно видео с Нина Добрев, публикувано преди няколко дни в мрежата, набира скорост и популярност. Холивудската актриса с български корени сменя ролята и става стюардеса в български авиолинии. Идеята за клипа е на Vanity Fair и има забавен характер. В някакъв смисъл и обучителен :) - Нина говори на български език и провежда инструкции за безопасност по време на полет.

Звездата от "Дневниците на вампира" има милиони почитатели по цял свят и огромна фен група сред българите. Това, че тя популяризира страната ни по този начин, се приема изключително позитивно от феновете й. Това личи най-вече от коментарите под поста с видеото в личния й Инстаграм профил

През август миналата година Vanity Fair публикува друг изключително забавен клип с Нина, в който тя учи почитателите си на български сленг. Ако все още не сте го гледали, не го пропускайте сега - ще се забавлявате много:

В YouTube канала на списанието можете да видите още холивудски звезди като Антонио Бандерас, Салма Хайек, Алисия Викандер и Джерард Бътлър, които обясняват различни неща на родния си жаргон.