.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Натали Трифонова: Аз съм енергичен човек и обичам динамичния живот

| преди 2 години
Натали Трифонова
Снимка: bTV
"Щастието обича тишината" е мотото относно любовта, желанията и личния живот, което следва красивата водеща на прогнозата за времето по bTV

Водещата на прогнозата за времето по bTV Натали Трифонова е родена във Велико Търново, но от малка живее в София. Потомка е на докторска фамилия, затова всички очаквали от нея да стане лекар. Тя обаче поема по друг път и разказва с усмивка за него пред читателите на в-к „Всичко за семейството”.

Да си доктор е призвание, но не е моето призвание – споделя Натали и допълва – В крайна сметка, всеки си има път, който трябва да извърви. За мен беше трудно да реша кой да е пътят, защото обичам точните науки, а в същото време обичам и да пиша и съм просълзявала доста хора с моите есета. Но това, че на прощъпулника съм хванала калкулатора, явно е изиграло роля и в крайна сметка кандидатствах с математика.” Натали завършва бизнес информатика в УНСС.

„Имах желание да уча в чужбина след гимназията, но после се отказах. Осъзнах, че не мога да живея далече от семейството и приятелите си. Въпреки че може би ще получа по-добро образование, няма да бъда щастлива.” – казва тя.

В телевизията попада изненадващо, след кастинг и твърди, че никога не си е представяла, че ще се занимава с това: „Беше ми просто любопитно в началото, но вече чувствам телевизията като мой втори дом.” Натали е на екран вече пет години. „Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метео обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен.” – категорична е водещата.

Натали Трифонова
Снимка: bTV

За образа й на екран казва, че е сериозен, но не липсват и гафове. „Бъркала съм имена на градове, както и посоката на вятъра. Наскоро казах, че "дъждът ще премине в дъжд". Но такива неща се случват, когато си всеки ден на екран, и то в ранен час – обяснява синоптичката – Аз съм енергичен човек и обичам да ми е динамично, а в моята работа е точно така. Харесва ми да работя в голям екип и да срещам нови хора всеки ден. Понякога ми тежи ранното ставане, но знам, че като вляза в студиото, настроението ми веднага ще се оправи.” За това допринасят и колегите й от екипа на прогнозата за времето, които тя нарича страхотни. „Приеха ме приятелски, разбираме се добре, всичко се случва с лекота”, откровена е Натали. 

Популярността, която върви ръка за ръка с работата в телевизията, водещата приема донякъде като комплимент, въпреки че смята, че в България известността не винаги е измерител на успеха. На интереса на жълтите медии към нея отвръща с безразличие. „Фалшиви новини се тиражират ежеминутно, важно е всеки за себе си да прецени на кои източници може да има доверие и на кои не.” – казва тя.

„Щастието обича тишината” е мотото, което следва Натали относно любовта, желанията и личния си живот изобщо. Единственото, което споделя е, че мечтите й са големи. „Няма невъзможни неща, има непоискани неща! – категорична е чаровната синоптичка – Амбициозна съм, но не обичам нещата да се случват на всяка цена. За всичко си има време и понякога трябва да се оставим в ръцете на съдбата.”

Докъде са се простирали детските мечти на Натали, какво би променила в характера си, суетна ли е и как поддържа форма, четете в актуалния брой на вестник „Всичко за семейството”.

Натали Трифонова: Красотата е най-голямото удоволствие за всяка жена Интервю със слънчевата водеща на bTV прогнозата за времето!
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?