.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Менделсон в LadyZone: Любовният роман на Гого и Галя Лозанови

LadyZone.bg | преди 35 седмици
георги лозанов

Неговата разсеяност среща нейната фина душа по време на снимките на видеоклип на група "Ъпсурт". Той обича да казва, че са се срещнали във втората половина на живота си, когато повече разбираш живота, а не го живееш. Това са Гого и Галя Лозанови. Заедно са вече 14 години, а са женени от 12. През това време не спират да се забавляват заедно. Вижте тяхната история, разказана в предаването "Тази събота и неделя" - във видеото и текста:

Галя: Ние с него участвахме в един клип на "Ъпсурт" против инкриминирането на еднократната доза… Тогава Гого се снима, снимките се правеха един етаж над апартамента , в който живеех, той обърка етажите, той винаги нещо обърква и звънна на нашия апартамент и тогава го видях за първи път. много пъти сме се виждали, тъй като работите ни са много близки и сме били на много събития заедно.

Гого: Ако си мислите, че нещата изведнъж са станали, не.

Галя: Ние бяхме започнали да се виждаме с него, да обядваме, да си говорим за неща за работа, за живота  и той веднъж ме попита „Ама, Галя, това май е роман?И аз изненадана казах „Е, какво да е?“

Гого: Аз бях отивъл при Галя за нещо да я помоля в общината и след това я поканих на обяд в израз на благодарност и ми се видя много приятно да я каня на обяд и пак я поканих. Докато стигна до въпроса това не е ли роман. И тя каза, че отдавна е знаела. И сега този роман продължаваме да го пишем.

Гого:  Напълно естествено беше в един момент пътищата ни да се пресекат и да стане общ път, звучеше логично. И при това на нас ни се случи доста късно.Вече бяхме, аз й предложих да се съберем да преживеем заедно втората половина от живота си. Тогава даже казах, че първата половина от живота повече го живееш, а втората повече го разбираш.

Галя:   Аз само съм благодарна на съдбата, че ме е срещнала с Георги и ме е събрала с него.

Гого: Галя има много приятен, лек, толерантен характер. Така че няма никаква трудност да се разбираме в тази втора половина на разбирането. Освен това, ние живеем в един добър битов сговор, обичаме битът да е подходящ, да има естетика в бита… а Галя много умее да естетизира средата, в която живеем ето тази къща преди да се съберем с Галя, тя беше стара на моите родители, но тя й даде дух и я превърна в наше място.

Галя: Освен да е красиво, много искам и да се забавляваме. Гого, слава Богу, се поддава на тези мои пориви, често организираме купони, вечери, маскаради.

Гого:  Тя е аниматора, а аз съм анимиран. Галя освен това е много пластична, много танцува. Аз не мога. Нямам чувство за ритъм и аз съм пречка в нейните пориви, но тя успява.

Гого: Ами, аз я попитах как гледаш на белия брак? Тя каза лошо, защо трябва да е бял? Преди 10 години бракът съвсем излизаше от мода и любовта беше демоде, ние фактически се събрахме в момент, в който беше нещо кичозно да кажеш, че обичаш. И тя каза „А, не, аз не харесвам бял брак, защо трябва да е бял?“ и отидохме към същински.

Галя: Много цветен е нашият брак.

Гого: Според мен златен.

Галя: Сватбената ми рокля беше прасковена. Иначе имахме 3 тържества, бракосъчетание -  семпло с нашите кумове.

Гого:  Имахме тържество, купон, огромно с 500 души в балната зала на Военния клуб, което струваше много скъпо, а ние нямахме пари. И аз тогава поех огромен риск и помолих Иван Гарелов, който тогава водеше по bTV играта “Вот на доверие”, да ме покани като участник. Той много се зарадва, даже почти не повярва, че мога да имам такова желание. Каза ми за какво толкова? И аз казах “Aми, за наградата тя е 10 000 на седмица ако спечелиш”. И аз съм сигурен, че ще спечеля и трябва да спечеля, защото ми трябват тези 10 000, за да платим сватбата и роклята на Галя,които излязоха точно 10 000 и аз спечелих “Вот на доверие”, биейки много трудно Софи Маринова.

Галя: Отношенията ни не се промениха след сватбата. Гого има една максима: любовта започва всеки ден от начало, всяка сутрин като се събудиш. започваш отначало.

Гого: Да, за любовта, която е свързана с избор. Има любов, която ти е дадена, към родителите, към децата, но има и любов, която е резултат на твоя собствен избор и тя е израз на свобода, т.е. можеш всеки път да направиш друг избор.

Гого: Обичаме дефектите в другия. Сега ще питате кои са й дефектите? Аз не знам, не ги виждам, сляп съм за тях.

Галя: Много си хитър. Казахме си "обичам те" след хиляди думи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Отслабнахте ли вече за морето?