.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Видео, което "компрометира" Александрия Окасио-Кортес, само доказва колко е чаровна

Евгений Милов | преди 40 седмици
YouTube/Julian Jensen
Снимка: YouTube/Julian Jensen
Най-младата представителка в Конгреса на САЩ танцува щуро върху покрива на сграда

Колко скандално, нали - студентка танцува, пресъздавайки сцени от култовата комедия "Клуб Закуска". Става дума за Александрия Окасио-Кортес, като "компрометиращото" видео само доказва колко е чаровна, романтична и сантиментална е най-младата представителка в Конгреса на САЩ.

Представителката на Демократическата партия в САЩ положи клетва този вторник в Конгреса, а видеото е имало за цел да злепостави имиджа на Александрия Окасио-Кортес, която танцува щуро върху покрива на сграда. 

Клипчето първоначално беше пуснато в Туитър от профила с конспиративно име AnonymousQ1776. Реакциите, които предизвика сред интернет потребители обаче са повече от положителни към Окасио-Кортес, която стана член на Камарата на представителите на САЩ.

Клипчето всъщност е откъс от по-дълго видео, което е заснето, докато Окасио-Кортес е била студентка в Бостънския университет - а не докато е била в гимназията. Сюжетът в американския филм "Клуб Закуска" (1985) е фокусиран върху петима тийнейджъри, наказани да прекарат заедно един съботен ден в училище.

Харесва ли ви интерпретацията на Александрия Окасио-Кортес под звуците на парче от бандата "Phoenix"?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?