.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сара Джесика Паркър сподели, че е напълно различна от героинята си в „Сексът и градът”

LadyZone.bg | преди 3 години
2110979168.png
"Костваше ми много усилия, за да разбера Кари Брадшоу и да не я укорявам за постъпките й”

Всеки актьор мечтае за роля, с която да бъде запоменен. Това обаче е свързано с риска всички да си мислят, че човекът е пълно подобие на изиграния персонаж. Сара Джесика Паркър знае отлично това, особено след шест сезона и два пълнометражни филма под знака на "Сексът и градът".

Пред Wall Street Journal Magazine тя споделя, че на пръв поглед превъплъщаването й в ролята изглежда лесно, но истината е съвсем друга.

"С героинята ми Кари Брадшоу може да живеем в един и същ град, да изглеждаме по сходен начин, но въпреки това сме напълно различни. Костваше ми много усилия, за да я разбера и да не я укорявам за постъпките й" – признава 50-годишната актриса.

Всеизвестен е фактът, че Паркър често се облича по подобие на героинята си, а най-забавното е, че при попълване на онлайн анкета "Коя героиня от "Сексът и градът" си ти", тя е получила резултат, различен от Кари Брадшоу. Вероятно единственото общо нещо между двете дами е, че притежават огромен гардероб с първокласни дрехи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?