.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Аштън Къчър сподели тематична снимка на дъщеря си

LadyZone.bg | преди 3 години
2110934373.jpg
Снимка: Instagram
Поводът е нашумелият проект на художничката Моли Гочмън "Red Sand Project", чиято цел е да фокусира общественото внимание върху зловещия проблем с трафика на хора

След усърдно старание да запазят неприкосновеността на личния живот на дъщеря си, Аштън Кътчър и Мила Кунис най-сетне склониха да я представят на света, като публикуваха снимка с нея на страницата на Кътчър в Instagram.

Малката Уайът Изабел се роди през септември миналата година и до преди месец актьорите не бяха споделяли публично нито една нейна снимка. През октомври тази година обаче известната двойка най-сетне благоволи да покаже усмихнатото изражение на малката чаровница.

На него стои изправено малко момиченце, което според познати на актьорите е именно тяхната дъщеря. Детето се е хванало за парапет на мост, а с другата сочи към небето. Зад момиченцето се вижда червен пясък, който запълва пукнатините на тротоара. Под снимката 37-годишният татко е написал:"39 милиона души са попаднали в пукнатините на съвременното робство. #redsandproject".

Всъщност, става дума за нашумелия проект на художничката Моли Гочмън "Red Sand Project". Целта на Гочмън е чрез него да фокусира вниманието на обществото върху един достатъчно наболял и ужасяващ проблем на съвременното общество – трафикът на хора. Идеята й е да прикани хората да се включват в инициативата, като попълват пукнатините по тротоарите с червен пясък. Ако малкото момиченце на снимката наистина е Уайът Изабел (в което изобщо не се съмняваме), това ще отбележи нейните първи стъпки в посока на хуманните идеали. Безспорно, принос за това ще окажат нейните обични родители.

Вижте какво име избраха Мила Кунис и Аштън Къчър за дъщеря си Можете да видите бебето и на снимка - в случай, че успеете да познаете кое е то от всички
Ключови думи:Звезди
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?