.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хю Лори не се забавлява. Никога.

| преди 8 години
Анимационен заек с гласа на Ръсел Бранд оглави бокс-офиса в Северна Америка
Хю Лори никога не се отдава на забавления. Предпочита да работи. Снимка: Bang!
Актьорът, познат ни като Д-р Хаус, не знаел какво значи забавление.

Актьорът, познат ни като д-р Хаус, не знаел какво значи забавление.

Лори казва: „Не съм от веселите хора. Не знам защо. Опитвал съм всякакви методи, като например да пия водка – но това работи за много кратко време. Хората ми казват „Забавлявай се!” Да се забавлявам? Не знам какво е това. През по-голямата част от живота ми постоянно ми повтарят да се ободря малко. Може би е нещо в лицето ми. Просто съм си такъв.”

Петдесет и една годишният британец твърди, че няма идея защо винаги се чувства нещастен, въпреки че има три деца, съпруга и огромен успех в ролята на гениалния, но много пиперлив доктор от едноименния сериал.

Хю отсяда в Лос Анджелис, докато текат снимките по сериала, но споделя, че рядко се впуска в живота на града и обичайните за него забавления.

„Животът ми в Ел Ей е само работа. Не ходя на сърф, не карам кънки, не правя йога – просто ходя на работа.” -  завършва с откровенията Лори.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?