.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джейсън Стейтъм и Конър Макгрегър в #BottleCapChallenge – новата мода сред звездите

LadyZone.bg | преди 10 седмици
Джейсън Стейтъм и Джон Мейър
Снимка: Instagram

Помните ли предизвикателството с ледената кофа, което заля интернет преди години? Тогава стотици знаменитости, сред които актьори, музиканти и дори политици, заливаха главите си с ледена вода и се предизвикваха един друг да правят същото. Ледената кофа вече е в миналото и сега на преден план излиза #BottleCapChallenge. Целта е с много прецизен ритник със завъртане да се отвинти капачка на бутилка. Десетки знаменитости вече се включиха. Сред тях е и актьорът Джейсън Стейтъм.

За разлика от предизвикателството #IceBucketChallenge, тук няма някаква благотворителна мисия. Участниците просто желаят да демонстрират възможностите си.
Създател на предизвикателството е майсторът на бойни изкуства Фараби Давлетчин, който пръв показа как може да свали капачката, без да бутне бутилката. Той обаче го нарече #FaraKicksChallenge и за разлика от самото предизвикателство, името не успя да се задържи.

Тагът #BottleCapChallenge беше въведен от дизайнера Еролсон Хю, който пръв последва примера на Фараби Давлетчин.

От там насетне манията се разрасна и все повече хора се включват.

И докато всички други качват видеа как успяват в предизвикателството, Раян Рейнолдс, в типичния си стил (човекът все пак е Дедпул!), качи много забавно видео как се проваля:

Предизвикателството е още в началото си. Без съмнение в следващите дни манията ще се засили и все повече хора, известни или не, ще се опитат да демонстрират това впечатляващо умение.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?