.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Преживейте незабравимо "Кино под звездите" на морето през юли

LadyZone | преди 17 седмици
Кино под звездите
Прожекциите започват след залез слънце в Поморие, Синеморец и Китен

Вълни, пясък, кафе, слънце, коктейл, сладолед, дрямка, разходка… И идва време за логичния финал на деня – кино след залез слънце. Елате на среща с истории, които няма да забравите с "Кино под звездите".

На 4 юли фиестата започва от Поморие в Лятно кино „Яворов“. В първата вечер ще си припомним началото на звездния път на най-великия футболист на всички времена – Пеле. 

На 5 юли ще натискаме заедно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в „Лудетини“.

На 6 юли ще открием чрез „Ангелският дял“ истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано то по най-хитрия начин!

На 7 юли ще ни очарова любовната история на „Дъвка за балончета“ със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяване на настоящето.

На 8 юли ще саботираме завод, който замърсява околната среда и ще бъдем дръзки заедно с героите на „Жена на война“ – история, изтъкана от грижа и обич.

На 9 юли ще се срещнем отново с безгрижната свобода на детството в „Проектът „Флорида“ и с неизбежната тегоба на ежедневието, която променя света на възрастните

На 10 юли ще почувстваме силата на любовта, пронизваща две разделени сърца в „Потапяне“ – героите на Алисия Викандер и Джеймс Макавой са посветени на своите каузи, но и един на друг, през километри непреодолими препятствия…

"Кино под звездите" ще очаква гостите на Синеморец на Лятната естрада в двора на кметството от 11 до 15 юли, а гостите на Китен на Лятната естрада до почивния комплекс на БНТ – от 23 до 27 юли. 

Кино под звездите

Цените на билетите за кино са 8/6 лева. Всички прожекции са с начален час 21:30 ч. – след залез слънце.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?