.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фотограф "превръща" тежко болни деца в супергерои

Евгений Милов | преди 2 години
Josh Rossi
Снимка: Josh Rossi
Джош Роси помага на малчуганите да повярват в собствените си сили

Джос Роси е професионален фотограф и дигитален артист, който "превръща" болни деца в супергерои, като помага на малчуганите да повярват в собствените си супер сили и сбъдва едни от най-големите им мечти.

Новият трогващ проект на Роси е серията "Kid Super Heroes", в която хоспитализираните деца под 8-годишна възраст се трансформират в супергерои от популярната комикс сага "Лигата на справедливостта".

Вдъхновен от кино постери на холивудските блокбъстъри, Джош помага на хлапетата да се видят като силни персонажи, за да се преборят по-лесно с тежките заболявания, от които страдат.

Фотографът подарява плакатите на децата, а само вижте удивлението в очите им, когато се видят в супергеройските пози като от предстоящ филм - за тях животът наистина тепърва предстои, така че малка подкрепа от по-възрастните винаги действа окуражаващо и повдига духа.

Тийган Петит като Супермен - страда от рядко генетично заболяване, наречено Синдром на хипопластичното ляво сърце 

Саймън Фулмър като Батман - страда от рядко форма на раково нервно заболяване, наречено Невробластома

Зейдън Сторлоу като Светкавицата - страда от редица симптоми на заболяване, наречено Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

Само вижте реакцията на децата, когато получават постерите в цял ръст:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?