.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 чаровни илюстрации за семплите моменти на радост и спокойствие в ежедневието

Евгений Милов | преди 34 седмици
Instagram/@pascalcampionart
Снимка: Instagram/@pascalcampionart
Влюбените двойки на Паскал Кампион са всичко, което трябва да видите в този мрачен ден

От разходката в дъжда до чакането на влака в снега, красотата може да се открие дори в най-обикновените ежедневни моменти.

Базираният в Сан Франциско илюстратор Паскал Кампион умело улавя тези моменти, празнувайки щастието просто да си жив. Илюстрациите му представят спокойни моменти на самота, когато влюбени двойки се наслаждават на компанията си.

Въпреки че изглеждат като акрилни картини, живописните илюстрации на Кампион всъщност са направени с помощта на таблет iPad и приложението Procreate. 

Талантливият художник започва всяко илюстрация, като първоначално дигитално скицира грубата композиция на пейзажа, след което работи върху създаването на осветлението в композицията. А използването на цветовете позволява на Кампион да улови перфектно настроението на моментите, които изобразява. 

Чаровни илюстрации отпразнуват простите моменти на радост и спокойствие в ежедневието, като можете да видите любимите ни в Инстаграм, както и повече в сайта му.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?