Истинското име на американска певица Lizzo е Мелиса Джеферсън. Освен че използва артистичен псевдоним, всичко по нея е истинско и тя не се притеснява да си го показва. 

 

 

Тежи 100 кг и това изобщо не пречи на атрактивните й изпълнения.

 

Lizzo не се страхува да бъде себе си. Само че не харесва да я наричат смела, заради това. За нея това да изглежда точно така, както изглежда, и да се държи точно така, както се държи, е нещо съвсем естествено и нормално. Тя се харесва и има един интересен съвет, който споделя пред списание Glamour за всички, които има проблем с външния си вид. 

 

 

„Не ми харесва, когато хората смятат, че ми е трудно да се възприемам като красива. А често хората са шокирани, че го правя. Сега имаме интернет. Така че, ако искате да видите някой, който е красив, който прилича на вас, влезте в интернет и просто напишете нещо. Въведете "синя коса", "дебели бедра", "мазнини". Със сигурност ще намерите красив пример, който отразява точно това и вас. Точно това направих и аз, за да намеря красотата в себе си. "

 

Да се придържаш към естествения си вид и да се чувстваш добре точно такъв, какъвто си, е "течение", в което се чувстват добре все повече жени. 

 

И може би това е най-верният път към щастието.