.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Прощално" на Вапцаров стана скандална чалга

Евгений Милов | преди 1 година
Антонина - Табу / Antonina - Tabu
Снимка: Антонина - Табу / Antonina - Tabu
Този видеоклип е тест за спокойствието ви.

Какво си е мислила, че по-точно прави изпълнителката на тази песен?

Слабо известната певица Антонина успя да спечели светкавична популярност, като превърне в скандална чалга едно от най-интимните произведения в историята на българската литература - "Прощално" на Никола Вапцаров.

Поетът пише стихотворението до жена си Бойка в нощта преди да го разстрелят, а сега красивите и искрени лирики на творбата са преминали през мелачката на чалга певицата.

Тази песен, ако изобщо може да се нарече песен, защото изпълнителката възпроизвежда текста на стихотворението като шепот от еротичен телефон, е обидна дори за нивото на чалга жанра. 

Предизвикателното кълчене под ритъма на мазни ориенталски ритми в кичозния интериор на апартамент само допълва гаврата на "Табу" с "Прощално" - трябваше поне да се казва "Вулгарно".

Честно, по-добре не гледайте този видеоклип, ще бъде истински тест за спокойствието ви.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?