Нито скъпите мебели, нито ефектните материали, от които са изработени, могат да преобразят интериора, а дори и екстериора на вашия дом. Най-лесният и бърз начин да освежите е като използвате цветовете – нови тапети, латекс, завивки, възглавници – ще излезе доста по-евтино от това да купувате нови мебели. Ето няколко свежи летни комбинации, някои, от които са несъвместими на пръв поглед, но на втори ни очароват с присъствие и акцент.

Горчичено и червено


Горчичено жълтото е актуален цвят. Ако се чудите с какво да го комбинирате, то не се колебайте да изберете червеното. Ако все пак се притеснявате да не сбъркате, то придържайте се към тюркоаз или синьо.

Оранжево и розово


Двата цвята почти си противоречат един до друг, но, ако оранжевото е наситено, то нека тогава розовото е бледо. Комбинацията е подходяща за кухня или всекидневна.

Лилаво и жълто


Лилавото е цветът на релакса и успокоението. Жълтото пък от своя страна е игриво. Двата цвята може да поставите в детската стая, където децата обичат да играят и да си почиват.

Червено, жълто и лилаво


Ако всичко останало в хола е в неутрални цветове, то е време да разнообразите обстановката – според вас дали си отиват червеното, жълтото и лилавото?

Очаквайте продължение...