Всяка дама безспорно иска да изглежда добре. Нещо повече – всяка дама иска очите й да говорят красиво. А защо не и да са с мигли в 4D формат? И това вече е възможно - от септември с Lash Architect 4D, новата спирала на L'Oréal Paris.

Какво е да имаш 4D мигли:

1D - обемни

Формулата съдържа изключително нова по рода си леплива смола, която фиксира фибрите към всяка мигла за оптимален обем.  В комбинация с допълнителен леплив полимер се създава множество от точки, на които фибрите да прилепнат към косъма и по този начин всяка  мигла е по-плътна, а обемът по-внушителен.

2D - удължени

Необикновенно дългите 4-милиметрови фибри, интегрирани във формулата, са наситено черни и  са създадени от същият материал, който се използва за направата на изкуствените мигли. Благодарение на специалните смоли, те се сливат с миглите и ги удължават. Използвани са и класическите полупрозрачни фибри (1.2 мм), които  допълват ефекта на оптично удължаване.

3D - плътни

Специални частици, интегрирани във формулата, придават на миглите плътност . Спиралата съдържа 2 пъти по-наситено черни пигменти от класическата черна спирала и благодарение на тях миглите са по-плътни, а погледът - по-изразителен.

4D - извити

Формулата съдържа комбинация от смоли с естествен произход , които посредством специални полимери успяват да задържат миглите извити, без да ги втърдяват.

Специалната четчица

Благодарение на удължената си ергономична форма, четчицата улеснява нанасянето на спиралата, достигайки до всички мигли, дори и най-малките, разположени в ъгъла на окото. Ресните на апликатора са разположени равномерно, така че текстурата да се разнесе равномерно, за да обгърне миглите една по една, без да ги слепва.