Въпреки че е месецът на любовта, не всичко ще бъде по вода. През февруари грее слънцето на Водолея. Това съвсем не значи, че представителите на този зодиакален знак са защитени, напротив. Нещо повече, всяка зодия ще се изправи пред някаква трудност.

  • Любовно късметче за 29 февруари: За единственото нещо, от което се нуждаеш
  • Смайващата реакция на Екатерина, когато разбра, че Ергенът иска 6 деца (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции

Ето какво са подготвили звездите всеки зодиакален знак този месец:

Овен

Овните никога не се затрудняват да отстояват себе си, но през този месец трудността ще бъде във взаимоотношенията. Няма да е лесно да изграждате чисти и истински връзки. Бъдете отворени към хора, които досега сте пренебрегвали или с които имате по-малко общи черти. „Всеки приятел представлява един свят в нас, свят, който не се е родил, докато той не пристигне, и само чрез тази среща се ражда нов свят“, казва писателката Анаис Нин.

Телец

Сезонът на Водолея осветява вашия десети дом на стремежите и постиженията. 10 дом представлява възприятието и историите, които пишете за себе си. Вие сте усърдни в работата си, но е наближило времето да се отдадете на мечтателството. Късметът е на ваша страна и нямате какво да губите, освен опасното убеждение, че заслужавате по-малко.

Близнаци

Слънцето и куп други планети ви канят да отворите прозорците на ума си и да потърсите дългия път към дома. Ако пътуването не е на дневен ред или не е по финансовите ви възможности точно сега, потопите се във фантазията си. Важно е да помислите по-дълбоко върху отношенята със семейството си. „Чувствеността е това, което се случва, когато се освободите от реалния свят“, пише Лебо Гранд.

Рак

Готови или не за Раците настъпва сезонът на освобождаването. Слънцето в знака на Водолея хвърля проницателните си лъчи върху вашето подземие, изпълнено със сенки и тайни. Осмият дом е наистина тъмна работа, но също така е и последният напън. „Аз разрушавам мостовете зад себе си... и тогава не ми остава нищо друго, освен да продължа напред“, казва философът Фритьоф Нансен. Оставете мостовете да горят и страниците да се обръщат.

Лъв

Този месец носителят на вода влива своята авангардна енергия в дома на партньорствата. Лъвовете ще бъдат в нова динамика, която им е истински необходима. Те трябва да обмислят обаче как взаимоотношенията им се отразяват и на околните. Това може да се окаже проблем. „Истинската сила не произтича от силата, а от любовта“, един урок от Алън Коен.

Дева

Девите влизат в шестия си дом. Това може да се окаже проблемна зона за консервативния знак. Шестият дом е и домът на тялото – здравето като богатство. Отнасяйте се добре към тялото си, като към нещо, на което ви служи, а не като към машина, която ви обслужва. Помнете, че лекотата е признак на ефективност.

Везни

Любовта е във въздуха! Активира се вашият пети дом. Този на удоволствието и стремежа към игра. Когато на 16 февруари Венера се плъзне във владенията на носителката на вода, вие сте подготвени да отвръщате с взаимност. Не гледайте към любовта, като към неподвижна морска звезда, а като към течение, което ви отнася. „За Вселената четири дни не са по-различни от четири милиарда светлинни години“, пише Робърт Джеймс Уолър. Дайте си разрешение да бъдете смирени, окрилени и увлечени.

Скорпион

Активира се сферата на предците и основните човешки ценности се завръщат на преден план. Това е нетипично за вас, но обективната енергия, която носите, ви позволява да вървите по тези води, а не да усещате подводния им поток. Имате възможност да израснете в посоката, в която искате да растете, като оставяте старите убеждения настрана и послушате усещанията си.

Стрелец

Третия ви дом или общуването се активира. Този месец ви призовавам да помислите за диалога, който се ражда от мълчанието, от четенето и от активния отказ да участвате в светски разговори. Имате възможност да изгорите сценария, лесните анекдоти, темата и тривиалното.

Козирог

Осветен е вторият ви дом – ресурсите. Той е свързан с богатството и истинското определение за богатство. Осмелете се да се замислите, че в уравненията както на любовта, така и на богатството, даването е единственото средство за получаване.

Водолей

Иконографията на знака ви традиционно се чете като две водни вълни, но можем да го видим и като двойни електрически потоци. Като знак, управляван от Сатурн и Уран, вашата роля е да се заземите, да приемете светкавицата на вдъхновението и да я насочите в служба на най-висшето благо, в създаването на семейство.

Риби

Преди веселието идва равносметката в дванадесетия ви дом, този на подсъзнанието. Тук, в последната глътка въздух на зодиакалното колело, можем да видим съвкупността от нашето минало. Традиционно познат като дом на самонаказанието, това е много подходящо време да разчупите оковите си и да изградите нов модел на емоционално приемане и действие.