Когато говорим за майки, има само едно нещо, което знаем със сигурност, и то е, че всяка майка иска да бъде най-добрата за своето дете. Никоя майка обаче не прилича на друга.

  • Даяна Ханджиева за чудните мигове с бебето, което след време „ще ми каже колко съм гадна“ (СНИМКИ)
  • Нели Хаджийска: Господ дори не съди, кои сме ние да съдим хората!? (ВИДЕО)
  • Топ дизайнерът София Борисова: Горда съм с дъщеря си - мислим еднакво, но и често ме разплаква
  • "Течно злато за герои": Паолина, която дари над 60 л кърма
  • Изненада! 51-годишната Камерън Диас стана майка за втори път (СНИМКИ)
  • Сърце и воля! Боян на мама Борислава - от неуверено дете до шампион със Синдром на Даун
  • Сами Хосни от "Фермата" и Мила от "Сървайвър" - ето какво значи екзотичното име за новородената им дъщеричка
  • Жена роди на пейка пред болницата, след като охраната отказа да отключи входната врата
  • Силните думи на Маги от "Ергенът" за жените, които изпускат последния влак
  • "Най-накрая се събрах с биологичната си майка след 34 години!" (ВИДЕО)

Майчинството е смайващо и променящо живота пътуване. Всяка майка има свое собствено виждане за възпитанието и обичането на детето. 

Снимка: iStock

Няма точна формула, която да определя дали сте най-добрата майка. Някои жени се опитват да бъдат подкрепа и упора на децата си, докато други вярват, че трябва да предоставят свобода и независимост на децата си още от ранна възраст. Има ли обаче вашият зодиакален знак качествата на страхотна майка?

Ето кои знаци са отдадени на своите деца:

РАК

Като един от най-дълбоко емоционалните зодиакални знаци, Раците искат децата им да знаят, че винаги ще бъдат подкрепяни. Майките Рак са грижовни и дълбоко закрилящи малките си деца. Те са готови на всичко, за да ги накарат да се чувстват уютно. Раците са олицетворение на топлината и умеят да накарат децата си да се чувстват истински обичани. Въпреки че са много чувствителни, майките Раци биха стоели като скала пред всяка трудност, идваща по пътя към децата им.

ДЕВА

Известни с уменията си да се справят с много задачи, майките Дева гарантират, че децата им водят балансиран живот, дори ако са записани на милиони извънкласни дейности след училище. Те ценят най-много дисциплината и желаяТ да оставят същото усещане у децата си. Девите обичат да глезят децата си, но и нежно да ги подтикват да стигнат истинския си потенциал. Майките Дева биха поправилИ всичко, което притеснява децата им.  

БЛИЗНАЦИ

Майките от слънчевия знак Близнаци ще отгледат деца, които знаят как да живеят пълноценно. Благодарение на дружелюбната и разговорлива природа на Близнаците, те със сигурност ще бъдат по-скоро приятелки с децата си, отколкото строги родители. Майките Близнаци не порицават децата си, а по-скоро прилагат откровен и приятелски подход, докато им дават житейски уроци. Майките Близнаци са харесвани дори от приятелите на децата си, които често ги смятат за готини.

Риби

Тъй като са мечтателите сред зодиакалните знаци, в очите на майките Риби няма невъзможна или непостижима мечта. Спокойната, състрадателна и чувствителна природа на майките Риби гарантира, че децата им ще се превърнат в обичащи природата, чувствителни и услужливи. Майките Риби действат като вятър под крилата на децата си. В крайна сметка Рибите вярват в силата на мечтите и в това, че е важно на първо място децата им да бъдат добри хора.

Овен

Един от най-енергичните зодиакални знаци в света на астрологията, майките Овен са истинско въплъщение на независимостта и безстрашието. Независимо от предизвикателствата, които се изправят пред тях, те не само ги посрещат с главата напред, но и се грижат за това, децата да са достатъчно силни, за да се справят с проблемите сами. Майките Овен почти винаги искат децата им да опитват нови неща в живота и дори да наследят същата авантюристична натура и желание за живот.