Една българска баба получи невероятен подарък от Новак Джокович и внучката си. За навършването на 81 г. баба Веса беше специално поздравена от тенисиста. 

Заслугата е на внучката й Боряна Узунова. Тя е известен български предприемач и основател на три компании, посветени на елиминирането на отпечатъка от модната индустрия.

„Бабо Веске, честит рожден ден!“

Това е фразата, с която тенисистът се обръща към нея. Внучката й разговаря с баба си чрез видео и пуска посланието от Джокович на телефона си.

Баба Веска не успява да скрие сълзите си.

На Джокович, от своя страна, тя пожелава да е жив и здрав и все така да побеждава. 

В Инстаграм профила си Боряна Узунова изказва сърдечни благодарности на чичото на Джокович – Горан, и на своята приятелка Галина Михайлова – Мис България Свят 2016, помогнали за осъществяването на приятната изненада.

Златна баба със златна внучка!
Лелеее, насълзиха ми се очите.

Това бяха само част от коментарите под трогателното видео. 

Боряна Узунова завършва Хонконгския университет за наука и технологии и вече има в портфолиото си няколко успешни бизнеспроекти в сферата на устойчивата мода и екологията, както в Азия, така и в Европа.

Едва 25-годишна тя попада в престижната класация на списание "Форбс" "30 до 30", а същата година получава и награда за борбата си с екологичния отпечатък от световния фонд за природата. Тя има син и успешно демонстрира как е възможно да бъдат съчетани майчинството и професионалните задължения.

Вижте повече тук: