Отпечатък #1

Тези от нас, чийто отпечатък наподобява триъгълник са изключително съпричастни към другите. Те помагат на хората да успеят във всяко едно начинание. Горната част показва, че тези хора са добри слушатели. Следователно винаги може да разчитате на тях за съвет.

От друга страна, V-образната форма на отпечатъка подсказва за силен характер, его, пораждащо голям инат.

Отпечатък #2

Диамантената форма на отпечатъка разкрива чувствителността на жената. Емоционални, страстни, влюбчиви дори, тези дами обичат красивите неща и държат всичко да е изрядно. Привърженици са на добре приготвената храна, благородните материи, красивите предмети... с други думи, хубавия начин на живот.

Отпечатък #3

И този отпечатък има лека триъгълна форма, което означава, че тази жена обича да радва хората около нея. Това е една от хубавите й страни. Сред недостатъците й е пренебрежението й към самата нея. Тя често се поставя на второ място в желанието си да удовлетвори другите. Тя е енергична и спонтанна, готова е на всичко, за да постигне целите си и е гъвкава в трудни ситуации. 

Отпечатък #4

 

 

Вие сте всеотдайна и дейна, внимателна и отговорна. За вас няма невъзможни неща. Смесицата от остри и меки линии на отпечатъка сочи, че жената е стабилна. Знае какво иска от живота и как да го постигне. Единственият минус е, че в желанието си да успее, на моменти не преценява правилно силите си. Недостатък, който може да доведе до пълно изтощение. 

Отпечатък #5

 

Жените, чийто отпечатък прилича на този са олицетворение на женствеността в пълната й прелест. Те са крехки, но същевременно силни натури, осъзнаващи своите жизненост и деликатност. Те са повече от трофея, за който повечето мъже мечтаят - те са въплащение на идеалната жена.