Със Светослав Николов, радиоводещ на предаването "За София” по bTVRadio, разговаряхме за изкуството на доброто хранене за цялото семейство. С акцент - как да приготвяме храната, за да запазим всички ценни съставки в продуктите и как да й се насладим пълноценно. Целия разговор може да чуете от аудиозаписа "Изкуството на доброто хранене”.
/ Здраве
Изкуството на доброто хранене
Как да приготвяме храната, за да запазим всички ценни съставки в продуктите
08 Март 2013
-
#steniskanabala изпраща своя юбилеен 12-и сезон с 99 000 лв дарения или 22 стипендии за студенти сираци за по-добро бъдеще -
Зимата и кожата: защо студеният сезон поставя кожната бариера на изпитание и как Mixa Cica Urea помага за възстановяването ѝ -
Над 26 тона храна за хора в нужда събра кампанията „Килограм доброта“ -
Klangkuenstler на EXE EPISODE XI: Създателят на OUTWORLD среща българската рейв енергия










