Ваканция. Топло време, свежи напитки, няма работа, но има легло, което не трябва да оправяте сам. И Тя е в него. Звучи като в рая. Двамата с нея сте в неделима физическа връзка и сега е моментът тя да има цялото ви внимание, а вие да я имате нея цялата. Ето няколко съвета за вашата съвместна ваканция на морето:

Няма начин да минете без крема против слънце. Не е само защото майка ви не спира да ви го повтаря, откакто бяхте на 6, а защото дори вашият извънземен чар няма да ви спаси от изгаряне. Със сигурност не искате да сте поредният с окраска на рак, който се чуди на коя страна да се завърти в леглото. Затова не се дръжте като на 6 и се запасете с крем против слънце на морето.

Едно от най-добрите неща на ваканцията е, че можете да се направите на нищо от пиене и да не се притеснявате, че ще оповръщате офиса на другия ден. Можете да се напиете с и вашата приятелка, само да не се стига до конфузни ситуации. Въпросът е и да не я сбъркате в бара/дискотеката, както и да не ви хареса, това че сте я сбъркали. Така че, изпаднете в съзнание по някое време и консумирайте с мярка.

Само не превръщайте ваканцията си в офис. Тоест, не е необходимо всичко да начертано, по график до края на почивката. Експериментирайте, импровизирайте, изживейте си моментите и всичко ще е наред. Ако искате ваканцията ви да е в график, по-добре вземете и шефа си с вас.

Ако времето е лошо, винаги можете да вземете най-тривиалната идея и да початите във Facebook. Всички ще ви завиждат, че сте на морето, но никой няма да знае, че времето е скапано. Никой няма и да ви разкрие, докато публикувате ваши снимки с коктейли и физиономия, преминаваща през различни етапи на нетрезвеност.

Останете за малко, за много малко, сами. Идеята да отидете с нея на почивка е да сте заедно, разбира се. Обаче трябва и малко глътка въздух от цялата взаимност. А може и да не трябва, вие си знаете.