Тя е по-млада от вас и това е супер, защото е секси, защото е свежа и защото много добре знаете какви ветрове бушуват в нея. Да бъдеш с по-млада жена крие своите рискове, но като цяло може да е доста ободряваща връзка. Ето някои правила, най-важното от които е - ТЯ ТРЯБВА ДА ИМА 18!

Зрялостта и мъдростта са секси

Колко пъти сте чували как жените се оплакват, че мъжете на тяхната възраст са незрели? Сега имате възможност да се възползвате от привилегията, която ви дават годините. Това е сериозен коз, който трябва да използвате, когато излизате с по-млада жена.

Перфектната връзка си има правила

Блъскали сте здраво, за да стигнете, докъдето сте стигнали в живота си и е нормално да сте научили това-онова през цялото това време. Вашето момичето вероятно ще иска да разучи житейския ви опит и той може да е преимущество пред всички мъже, с които тя комуникира. Затова, бъдете практичен и земен, бъдете спокоен и възприемащ, защото тя очаква точно това.

Не й изнасяйте лекции

Не трябва да влизате в крайности в ролята си на по-мъдрия в тези взаимоотношения. Можете да знаете много неща, но не сте й баща, така че не й проповядвайте. Момичето търси стабилен човек до себе си, в емоционално и финансово отношение, но със сигурност не иска лекции, които слуша и без това вкъщи. Можете да й предложите съвет, но нищо повече. На нейната възраст и вие не сте искали да ви поучават.

Млада или не толкова, ето как да я впечатлите на първа среща

Тя е млада, но не е дете

Трябва да я окуражавате и да я накарате да се чувства равна с вас. Ако я бива в готвенето, нека ви сготви най-вкусното си ястие. Ако обича модата,позволете й да ви избере някоя дреха и поощрете за избора й. По-младите жени понякога се чувстват неадекватни в присъствието на по-зрял мъж.