Древни техники, измислени още във времето на великите китайски императори, могат да се справят с един съвременен женски проблем – липсата на вагинален и мултиоргазъм. Упражненията се изпълняват с нефритени яйца – лесно е, кара те да усетиш изцяло своята женственост и дава резултати. Не забравяйте, че сексуалната ни енергия е основата на съществуването ни и е от решаващо значение, за да се чувстваме истински жени.

Мултиоргазмът не е нито мираж, нито елемент от филм с фантастика. От природна гледна точка множественият оргазъм е способността жената да получи един след друг няколко поредни оргазма, без нужда от почивка между тях. И това не е всичко!

Мултиоргазмът е нещо, което умее само жената! Скъпи мъже, яд ли ви е?!

Бевърли Уипъп, която е една от авторките на книгата „Точката G”, твърди, че колкото по-силен е гениталният мускул (перинеум), толкова по-силен е оргазмът при жената. За да успеете да стигнете до този „свещен граал” на женствеността, трябва, като всеки друг мускул, и него да го потренирате. Добър резултат дават упражненията с нефритени яйца.

Нефритените яйца и практиките с тях са измислени от древните китайци. Целта е била жените да успяват да доставят по-голямо удоволствие на мъжете. С упражненията се увеличава притокът на кръв, събуждат се невронни пътища и се достига до много фини усещания. В резултат на това сексът и за вас, и за вашия партньор е по-чувствен.

Това са камъни с яйцевидна форма, които имат връвчица, промушена през дупката на острия им край. Традиционно са изработени от добре полиран нефрит, но има такива и от яспис, жадеид, авантюрин и т.н. Нефритеното яйце е "спортната гиричка" на вагината.

Две упражнения за по-чувствена вагина

1. Легнете и се отпуснете. Поставете яйцето във вагината си с острия край навън. При вдишване се опитайте да го придвижите към пъпа си, при издишване – да го свалите надолу.
2. Упражнение за напреднали. Поставете яйцето във вас. Стегнете мускулите си и опитайте едновременно с това да го издърпате за връвчицата. Ако вагиналните ви мускули се окажат по-силни от ръката ви, значи успехът е още една крачка по-близо.

Снимка: jadeeggs.eu

Колкото по-тренирани са мускулите на вагината, толкова по-чувствителни са те. С чувствителни мускули и мъж, който знае как да използва ръцете, езика и пениса си, мултиоргазмът ви е гарантиран.