Е, добре, да си признаем – няма жена, която да не се е изкушавала поне веднъж да симулира оргазъм. Според официалните данни – 70% от нас са го правили в един или друг момент – някои по-често, други само понякога.

Какво стои зад този театър? Тя знае, че този път няма да получи желаните фойерверки, затова се преструва.

Според психолозите причините могат да са най-разнообразни, но най-често жената не иска избраникът й да се тревожи, че не е способен да я задоволи или пък тя не е особено уверена в сексуалността си.

За щастие тялото реагира с видими знаци, когато получава оргазъм, така че има начини да разсеете съмненията си. И така, как един мъж може да разбере, че дамата под завивката му хич не е доволна, но пък упорито се опитва да създаде такова впечтление?

“Прибиране” на клитора

Това обикновено се случва точно преди тя да получи оргазъм, така че не спирайте. Не е необходимо да сте на включени лампи или да лицето ви е да там, за да го видите, усеща се. От ivillage.com съветват да избирате пози, в които можете да стимулирате клитора с пръсти, така че да сте сигурни в това какво се случва там.

Учестено дишане и сърцебиене

Слушайте внимателно дишането й, ако започне да диша по-дълбоко и по-учестено, значи е близо до финала. Когато получава огразъм, жената не контролира особено тялото си, така че конвулсиите или потръпванията му са сигурен знак, че всичко е истинско. Ако жената се опитва да имитира, може да охка и да ръмжи, но дишането й е знакът, който отличава истината от лъжата. Биенето на сърцето й също е признак – ако наистина е получила оргазъм, то ще е по-силно от обикновено.

Уголемени зеници

Те са още един признак, че момичето ви свършва. Може да ви е трудно да видите в тъмното, но ако си падате о секс на светло, няма как да пропуснете, особено ако я помолите да ви гледа в очите, когато получава оргазъм – игриво е.

Червени устни

Устните на жените стават малко по-червени (подуват се, когато жената е възбудена) . Това важи и за долните такива.  Внимавайте обаче – интензивните целувки дават същия ефект, давайте по-кротко.

Мускулни спазми на вагината

Те са най-важният индикатор, защото никоя жена не може да ги изимитира. По време на оргазъм жената получава между 3 и 10  вагинални контракции, като най-силни са първите няколко. Какво е усещането – вагината й се стяга около пениса ви, така че няма как да ги пропуснете.

Внезапно изпотяване

Горещ, потен секс? Да, моля! Изпотяването също е недвусмислен индикатор, че оргазмът е налице – дишането, честотата на съцебиенето и кръвното й – всичко е на по-високи обороти. Ако завършите в потна прегръдка, значи всичко е наред.

Сигналите на тялото

Може да извива гръб, да има неконтролируеми спазми на крайниците (по време и след оргазъм) и по-различно изражние на лицето ... знаете какво имаме предвид.  Зърната също се втърдяват: според изследванията, ако това не се случи, има 95% шанс да не е получила оргазъм.  Още един знак – шията и бузите й се изчервяват.

 

Очаквайте продължение.