Мъжът мечта най-после те е забелязал. Престрашил се е да те заговори, а вече имате и уговорена среща. Какво по-хубаво от това?
За да бъде всичко по учебник и от срещата да останат само хубави спомени, е добре предварително да съобразиш какви теми ще бъдат най-интересни за разговор. Преди да си помислиш за тях, предлагаме да прочетеш кои са темите, които не е желателно да засягаш, ако все пак искаш да има втора среща.

бележкиБившите
Тази тема така или иначе ще бъде засегната, ако нещата между вас се задълбочат. За първа среща обаче смятаме, че не е подходящо да разпитваш или да споделяш съкровени неща, свързани с твои и негови партньори, които са част от миналото. Дори и да искаш да направиш комплимент на новия обект на желания си, не го прави чрез сравнение с твоите бивши.

бележкиБъдещето
На колко години смяташ да се омъжиш, колко деца искаш, за каква къща си мечтаеш… ? По тази тема  жената може много да говори на един мъж. Важното е да не го прави точно на първата среща. Мъжете се стряскат от подобни разговори и най-често бягат от такива жени, защото се страхуват от сериозно обвързване.

бележкиСексът
Може би много ти се иска да разбереш какво е мнението на мъжа, който стои срещу теб по темите свързани със секса, но … първата среща не е най-удачният вариант да си говорите за това. Подхващайки подобна тема рискуваш той да те помисли за лека жена. Другият, дори още по-лош вариант е да изглеждаш самотна и отчаяна.

бележкиПарите
Каква е заплатата му, получава ли бонуси, има ли спестявания… Тези въпроси винаги са били смущаващи, тъй като повечето хора предпочитат да не назовават конкретна сума. Засягайки темата поемаш огромен риск той да си помисли, че си търсиш по-скоро финансово обезпечен мъж, отколкото такъв, който наистина харесваш, допада ти и, с който ще споделяте общи интереси.

бележкиСкапаният ви ден на работа
Колкото и денят ти да е бил неуспешен във всяко едно отношение, това не трябва да рефлектира върху други хора. Особено върху човек, с когото се срещаш за първи път. Първите впечатления понякога оставят най-ярък отпечатък в съзнанието, и ако не искаш той да те запомни като мърморещ, оплакващ се и сумрачен субект, то насочи разговора в посока последните проекти, с които се занимаваш на работа, или последната успешна сделка, която сключи.

бележкиПолитиката
Първата среща винаги се свързва с приятни изживявания и емоции – безгрижни разговори за отминали моменти, обсъждане на общи приятели и познати, споделяне на планове за образование или кариера… За да си останете в приятния и почти муден тон на срещата, не подхващайте темата за политиката, лидерите, пристрастията, изборите…. Шшшттт!

бележкиМедицинските проблеми
Споделяйки свой проблем, обикновено хората очакват и другата страна да развърже езика и да започне да говори за своите болежки. Ако ти не се притесняваш да говориш на тази тема, то няма как да си сигурна, че и отсрещната страна мисли по същия начин.