Целуни ме и ще усетиш колко съм значима.” Силвия Плат

Целуването не е просто докосване на устни и езици. Не, целуването е нещо много повече!

Какво прави целувката изключителна?

Техниката? Енергията между двама души? Как трябва да се случи – бързо и страстно или бавно и нежно? Или нещо по средата?

За целувка са нужни двама. Но понякога между тях просто не протича нужното, няма го онова, необяснимото, което трябва да присъства.

6 свръх чувствени техники, доставящи удоволствие от целуването.

#1 Нека любовникът ви копнее за вашите устни

Задръжте устни върху устни по цялата им повърхност. Дишайте. Почувствайте дъха на партньора си върху своите устни. Дайте си време да усетите енергията, която тече между вас. Насладете се на тишината и мълчанието. Не бързайте. Копнежът трябва да се изгради постепенно. Не се поддавайте на изкушението да стоите вечно така, отдръпнете устни и ги докоснете отново, когато усетите, че партньорът ви копнее за тях. Накарйте го да проси мълчаливо вкуса и звука от целувката с вас. Когато сте готови, докоснете и „размажете’ устните си една в друга. Но леко, само за да загатнете какво ще се случи...

#2 Супер бавно

След като усвоите изкуството на бавното целуване, може да продължите напред. Целуването е едно от най-чуствените и изисквани сексуални действия. Забавянето не бива да е мъчително. То прави усещанията много по-дълбоки. Не вкарвайте езика в устата на партньора си веднага. Започнете с кратки целувки. Не забравяйте да дишате – не задържайте дъха си. Открийте устните на партньора си. Вкусете всяка клетка. Бъдете толкова бавни, че да усетите очакването на партньора си. Припомняйте си, че имате цялото време на света. 

#3 Дъх

Използването на дъха по време на целуване насочва сексуалната енергия нагоре по чакрите. Така партньорите се синхронизират и се свързват на по-дълбоко ниво. Няма някаква специална техника за дишане. Просто задръжте дъха си и когато се почувствате достатъчно възбудени, освободете дъха, за да води сексуалната енергия от центъра из цялото ви тяло.

#4 Златната среда между бързо и страстно и бавно и чувствено

Редувайте бавните, "размазани" целувки, с бързи и стегнати. Постепенно въведете по-отчетливите, по-секси, по-хищнически целувки. Може да прокарате пръсти и нокти по гърба на любовника си, докато езикът ви влиза в устата му. Дишането е по-дълбоко. Може леко да захапе устните на любовник си, той да ви ухапе по врата... Това често дава знак на дивата жена/жената войн, че партньорът й има неистово желание да прави секс с нея.  

#5 Гледайте се в очите

Няма нищо по-секси от любовник, който те гледа в очите и не може да откъсне поглед. Контактът с очи е от решаващо значение за умопомрачаващо чувствените целувки и секс. Задръжте погледа си един върху друг,з а да усетите наистина присъствието си - това е мощен и красив начин да бъдете наистина интимни. Опитайте се да се целувате с отворени очи. Това е един от най-еротичните и чувствени начини за свързване с другия.

#6 Звуци

Не се притеснявайте да издавате звуци, докато се целувате. Звукът активира още повече тялото ни. Когато си позволяваме да се отпуснем и да дишаме, звукът на целуването е красив, еротичен и още по-мощен. Може да откриете, че бавната, интимна целувка може да доведе до оргазъм, или че оргазмът може да е още по-мощен, когато звукът се използва като форма на изразяване.