Порно индустрията е толкова гъвкава, че когато усети полъх на заплаха, веднага реагира, особено ако тя е свързана с политика. В такива случаи босовете на студиата на филми за възрастни се събират, за да решат проблема, така че да не остане съмнение, че в порното няма други асоциации, освен за секс.

Едва ли точно това е очаквала германската порно-актриса Ина Грол (известна с псевдонима си Кити Блеър), на която беше отказано да участва повече в порно филми. И то не защото не се е справяла достатъчно добре със задълженията си.

Поради някаква причина гениите от нео-нацистката Национална германска демократична партия бяха наели именно Кити за лице на организацията по време на изборите. И по-точно: някой от тях беше решил и дори е успял да убеди останалите, че ще вземат повече гласове, ако Кити е полу-гола край пункта за гласуване, защото така някой от мъжки пол може да се подлъже да даде глас за тяхната партия.

Не е съвсем ясно дали нацитата са получили дивиденти, поне от тип на гласове, но вероятно са останали доволни от идеята до момента, в който не виждат последния филм на Кити.