Ето я и втората част на чаканите любовни грешки, които допускат зодиакалните знаци. В коментарите може да споделите от свои наблюдения съгласни ли сте с твърденията в статията, а може и да допълните със свои впечатления.

Везни
Любовният живот на везните е хаотичен, защото самите те често избират неподходящи партньори, които не са способни да влизат във връзка. Когато везните са във връзка са колебливи и постоянно мислят дали тяхната половинка е точният избор. Освен това представителите на тази зодия са много податливи на флирт. Често казват на партньора си, че не искат да спорят за каквото и да било, на практика казват това, което ответната страна иска да чуе.

 

Скорпион
Скорпионите често са склонни да залагат на всичко или нищо. Във връзките си стават ревниви и притежателни. Освен това са много потайни, така че половинките им винаги имат чувството, че те крият нещо от тях и не е напълно искрен. Зодията е злопаметна и никога не прощават напълно всичко, а дребните кавги превръщат във вечни спорове, изпълнени с обвинения и опити за емоционална манипулация.