Зодиакалният знак разкрива много за характера на човек. А от характера му зависи и какъв ще бъде той, когато е влюбен. Лъвовете се влюбват бързо, Овните пък дълбоко. Какво казва вашият зодиакален знак за чувствата ви?

Овен – бавно, трудно, но дълбоко
Типичният за Овена инат ясно проличава и в начина, по който представителите на тази зодия се влюбват. При тях това се случва трудно и бавно. Въпреки че са страстни натури, имат нужда от повече време докато приятелството премине в близост, а близостта в интимност. Веднъж случи ли се това обаче, може да сте сигурни в дълбоките и силни чувства на Овена. Трудното начало ще бъде възнаградено с една бурна, емоционална връзка, в която всеки миг ще ви бъде интересен.

Телец – слушат сърцето си
Влюбването на Телците е безусловно. Представителите на тази зодия могат добре да правят разлика между това какво им казва разумът и какво сърцето. Открият ли обект на чувствата си, изобщо не се питат дали ще е разумно да бъдат с него. 

Рак – две назад, една напред
Раците са изключително критични към бъдещите си партньори . Често преднамерената им критика прикрива страх от бъдещо влюбване. Те предпочитат да мърморят колко един човек е грозен или нахален, вместо открито да признаят пред другите и пред себе си, че всъщност го харесват. С Раците трябва да се действа деликатно. Когато дадат воля на чувствата си, се отдават изцяло. Поради тази причина изискват същото и от другата страна.

Близнаци – без задръжки
Добряците на зодиака се влюбват съвсем чисто и невинно. Отварят сърцето си и го поднасят на добре измита бяла чиния. Близнаците дават всичко от себе си в новата си връзка и очакват същото и от другата страна. За съжаление, това не винаги се случва. И често те биват емоционално наранени. Това не им пречи и в следващата си връзка да се впускат на 100% и без никакви задръжки.

Лъв - бързо и често
Това е една от най-влюбчивите зодии. Често бъркат доброто приятелство с нещо по-дълбоко и поради тази причина сърдечните проблеми не са им чужди. Обикновено са първите в двойката, които се влюбват. След това полагат всички усилия, за да изпита и другият същото.

Дева – завинаги
Девите са емоционалните бури на зодиака. Привидната им кроткост само прикрива богатството от чувства, които крият в сърцето си. За девите влюбването е като свещен акт. Подаряват сърцето си само на хора, за които са преценили, че наистина си струва. Точната им преценка ги предпазва от любовни разочарования.