Идва Великден. А празниците винаги ме настройват на палаво-закачлива вълна. Този повод ме накар да направя асоциация между традиционните великденски козунаци и нашите си, женските, с които изкушаваме мъжете цяла година. Ако нямате чувство за хумор - не четете надолу. Ако пък имате - три пъти ура за вас!

Тц! Няма да си говорим за пухкавите великденски сладкиши. За тях може да прочетете повече тук . Но ТУК ще си говорим за друг вид сладкиши – женските гърди.

За да са хубави, козунаците трябва да се месят дълго време.
Гърдите са една от най-силно ерогенните зони на жените. Ако до себе си имате добър любовник, той би трябвало да го знае. Ако не е така – може да влезете в ролята на палавата учителка, да му го кажете и покажете.

Зърна като стафиди
Козунаците са по-хубави, когато в тестото има стафиди, орехи или друг вид сушени плодове. Те са есенцията на вкусното. Такива са и зърната за гърдите – най-сладкото. Затова насочете вниманието и езика му натам. Нежните кръгове с език по ореолите и закачливото хапане на зърната със зъби ще доставят удоволствие и на двама ви. Включете и други закачки - кубчета лед, резенчета лимон, топъл шоколад. Имайте предвид, че това, което доставя удоволствие на вас, когато се касае за гърдите, важи в пълна сила и за мъжа. Той също ще потръпва доволно от възбуда, ако се заиграете със зърната на гърдите му.За всеки козунак е важно да се пече в предварително загрята фурна.
За съжаление, много мъже пренебрегват любовната игра и, действат на принципа от вратата за между краката. Галенето и целувките на гърдите обаче действат възбуждащо и на жената, и на мъжа. Много жени могат да стигнат до оргазъм дори само като галят на гърдите им.

И да не забравяме, че...
цицонаците (цици+козунаци) са доказателство, че мъжете могат да се фокусират върху две неща едновременно.