Понякога хората не разбират недвусмиселните намеци, които им отправя някой от друигя пол. Мечтаят си някой да иска да ги свали, чудят се защо не се случва на тях, а когато се случи, се забъркват в толкова нелепи ситуации, че тези истории стават само да се посмееш на тях след години. Ето няколко от тях, които можеха да завършат далеч по-щастливо

Познавах едно момче, което харесваше едно момиче и тя флиртуваше с него със седмици. Веднъж се прибрахме в общежитието много пияни и той получи SMS от нея, в който тя се оплакваше, че много й се прави секс и е тъжна, защото батериите на вибратора й са паднали. Искаше да знае дали той може да й помогне някак... Той извади батериите от своя XBOX, отиде до стаята й, мушна ги под вратата й и извика: “”Ето, заповядай!

Menbox коментар: Кой казва, че в наши дни няма джентълмени?

“Бившият ми имаше една приятелка, която веднъж дошла у тях. Тя беше по-малка от него и беше решила,че е невероятна. Нещо се мотаели в банята (не знам защо) и тя решила да се съблече и да си вземе душ пред него. През цялото време той просто си свирил на китарата и се стараел да не я гледа”

Menbox коментар: Тази история е толкова неправдоподобна, че чак не е смешна. Иначе всеки ден момче и момиче, които са приятели, се оказват заедно в банята на другия.


Веднъж в една аптека видях едно момиче и си помислих, че е страхотна. Една приятелка ме убеди да ида и да й го кажа. Аз се навих, отидхо при нея и й казах: ”По принцип не правя така, но те видях и моята приятелка ей там ме убеди да дойда и да ти кажа, че си мисля, че си страхотна”. Очаквах да ми благодари и да си тръгне поласкана. Вместо това, тя ме попита за името ми. Казах й го и тя ми каза своето. Въобще не бях подготвен за такъв развой и станах нервен. Тя ме попита дали имам планове за уикенда. Отвърнах: ”Нямам. Ти?”. Тя отвърна, че също няма. Тогава й казах ”Мм ,окей! Е, беше ми приятно да се запознаем. Просто исках да ти го кажа. Сега трябва да тръгвам”

Menbox коментар: Когато човек не знае докъде може да стигне в намеренията си и се оказва, че може да стигне по-далеч, отколкото си мисли, доста вероятно е накрая да стигне доникъде.

“В гимназията поканих първото си гадже у нас в 1 през нощта, докато родителите ми не бяха в града, за да гледаме филма “Мулан”. Изгледахме цялата тъпотия, после той ме прегърна и си тръгна с колелото”

Menbox коментар: Това е безценен опит. Анимационен филм, и то на Disney, не действа възбуждащо, дори на кипящ от хормони тийнейджър.


“Май съм бил доста разсеян. Веднъж нарекох една лимонада “много газирана кока-кола”. Момичето ми каза:”Това е толкова сладко! Ако някой ме покани да излезем на по “много газирана кола”, ще съм съгласна.” Две години по-късно се събудих по средата на нощта и разбрах, че е имала предвид мен”

Menbox коментар: Доста е вероятно две години по-късно пак да е имал шанс с това момиче, но тогава ще излезе доста по-скъпо, защото ще трябва да заложи на нещо ирландско.


“Това ми се случи веднъж на Хелоуин. Приказвах си с едно момиче с много тежък грим и я дали колкот от гиръмте част от костюма й. Тя ми каза:” Ела в банята и разбери!”.. На което отговорих:”Не, няма нужда””

Menbox коментар: Той явно е е разбрал отговора на въпроса си преждевременно и отговорът не му е харесал.


“Бяхме в гимназията в часа за информационни технологии. Тя ме помоли да ида да й помогна, затова седнах до нея започнах да й показвам. Тогава тя хвана китката ми, натисна ръката ми до гърдите си и каза:”М-м, бицепс..”. Единственото, което успях да й кажа беше: “Това е ръката ми... ”

Menbox коментар: теоретично това е така. На практика е идиотски отговор, но все пак затова е гимназията.

"Преди няколко години работих на годишният пролетен карнавал в старото ми основно училище. Бях облечен като мечак, но преди смяната ми да свърши едно момиче на моята възраст (17) открадна главата на костюма ми и избяга с нея. Трябваше да платя за тъпата мечешка глава, така че я подгоних и стигнахме до една празна класна стая с изгасени светлини и свалени щори. Тя ми каза: “Я виж, господин Мечок, държа главата ти! Аз съм лошо момиче.” Бях побеснял и не се усетих навреме, затова грабнах главата от ръцете й и извиках:”Децата се нуждаят от мен!”, и изхвърчах навън."

Menbox коментар:.......


“В гимназията мой братовчед получи предложение да бъде закаран до тях от хубаво момиче, което той харесваше. Той се смутил, когато подминали тяхната къща, но не казал нищо. Тя продължила да кара и отбила на един празен паркинг. След това го погледнала и казала нещо от рода на “След като сме тук, искаш ли да направиш нещо?”. Той се подвоумил и казал: ”Да, мисля, че вратата ми беше отворена през цялото време”. Така че, отворил вратата на колата и пак я затворил. Момичето го изгледало странно и го откарало вкъщи. Той каза, че се прибрал, седнал на леглото си и само изръмжал, разбирайки какво е направил”

Menbox коментар: Понякога наистина е твърде късно, но можеше да направи нещо още по-неромантично. Можеше да изпадне от колата в движение.

 

“Бяхме приятели и тя ме нави да гледаме филм у нас. Не го мислих много. Гледахме си щастливо филма, после друг. Аз бях в едната част на дивана, а тя в другата. По време на втория филм, тя ме погледна и каза: “Оф, мамка му!”, след което скочи върху мен. Тогава разбрах, че тя си пада по мен. Трябавше да скочи върху мен и да започне да се съблича!”

Menbox коментар: Това е добър край на класацията след всички останали истории за тотална смотанящина.