Това не е опит да се стандартизират жените, а само да се посочат най-дразнещите им навици.

Никой не мъж не обича да му се мрънка за всичко - от мача по телевизията до карането на другите шофьори на пътя. Не е лесно да си позитивен в тоя живот, но с такъв негативен залп всяка вечер, по-добре да си останете вкъщи. Поне ще сте по-весели.

Дали заради медиите или заради перманентните лични филми, повечето жени не се чувстват комфортно в телата си. Постоянната несигурност за това как изглеждат, може да е доста изморяваща за мъжете. Особено за онези, които се вържат и тръгнат да опровергават тоя безкраен сериал. В повечето случаи разликата от няколко кила, за която се борят жените, не е от такова значение за мъжете.

Ако мъжът реши, че жената е по-заинтересувана от финансовото му състояние, едва ли ще иска да се вижда с нея. Поне в тоя век жените би трябвало да се грижат за себе си и да не чакат някой да им плаща.

 На всеки се случва да няма ден и да не е в настроение, но когато някой мълчи с часове, без да може да даде обяснение защо, това вече е доста дразнещо. И през цялото време не можете да разберете какво става, защото тя не иска да каже. Най-накрая се оказва, че просто не е харесала филма, който сте гледали.

Ако една жена няма интереси, не я вълнува спорт или някакви хобита, а е концентрирана върху връзката си или в търсене на такава, това може да стане доста досадно.

 Дори в 21 век някои жени си мислят, че задължително за тях трябва да дойде рицарят на коня и да направи всичко да е ОК. Момичета, Ричард Гиър вече остаря, Хийт Леджър умря, а останалите или се обличат като вас, или няма да го направят, защото не е тяхна работа.

Повечето мъже пет пари не дават за модата и тя не ги вълнува особено. Жената, която не излиза без грим или без да се наконти е доста досадна с неразбирането си, че мъжът не е с нея, заради това.

 Жените винаги имат сто истории за бившите си. Все едно са ги заключили в портфейлите си, за да ги вадят пред бъдещите си. Мъжете не обичаме да слушаме за бившите на гаджетата си. Според гаджетата ни, те са смотаняци. Най-вероятно някой ден и ние ще сме в тая графа, така че какво ни пука?

 Повечето връзки изискват компромиси. Само че, е тъпо постоянно вие да правите компромисите. Ако тя е доминираща от началото, може би втората среща не е добра идея. Това ще е вечна битка. За какво ви е да бъдете с Мохамед Али с цици?