Чували ли сте за странната дума стерномантия? Странна е да, но по-странен ще ви се стори фактът, че всъщност тя е наука. А най-странното от всичко е какво изучава. Е, готови ли сте?

Стерномантията изучава извивките и формите на женските гърди. Всяка форма разкрива различен женски характер. Може би си мислите, че хората, които се занимават с тази наука са само мъже? Спокойно, и ние си мислим същото.

Лисичи муцунки

Жените, които притежават такава форма на гърдите, обикновено са умни и за повечето неща се досещат сами. Това, което им играе лоша шега обаче, е склонността им да не си дават много зор, особено на работа. Именно поради тази причина обикновено нямат кой знае какви амбиции и не предприемат самоинициативи. За сметка на това пък създават успешни семейства.

Черешки

Дамите с много малки гърди, наподобяващи големината на череши са забележителни личности, които лесно се приспособяват към всякакви условия. Такива жени са както добри приятели, така и добри съпруги и спътници в живота. Не отдават специално значение на секса и интимностите.

Ябълки

Гърдите са с големината и формата на ябълка, а жените, които ги притежават се справят еднакво добре, както с гледането на децата, така с чистенето, готвенето, прането и всичко свързано с домакинските задължения. Дамите „ябълки” са относително постоянни в своите решения и не обичат да сменят партньорите си често.

Круши

Крушовидната форма на гърдите издава любвеобилен характер, наслаждаващ се на всяка ласка и целувка от връзката. Жените „круши” винаги са готови да се впуснат в нов романс. Независими и решителни са, но има какво още да се иска по отношение на интелигентността.

Лимони

Жените с форма на гърдите, напомняща на лимон не са кисели, както бихте предположили. Не си правят често и лимонада. Просто са хора, които са пълни с енергия, способни са на самокритика, но предпочитат да водят тих и спокоен живот.

Пъпеши

Формата отново е кръгла и леко издължена в краищата, а жените, притежателки на подобни извивки обичат да бъдат възхвалявани, обичани и ласкани. Някои от тях проявяват завидни кулинарни умения, като обичат да се усъвършенстват и научават нови неща.

И още: стерномантиолози са стигнали до извода, че жените с малки гърди са изключително загрижени за това, дали тяхната половинка им изневерява или с две думи – адски ревниви са. За сметка на това дамите с пищни форми са оптимисти, чувствителни и могат да бъдат много изобретателни в леглото, но изискват същото от партньора си.

Е, дами, вие какви гърди имате и отговаряте ли на характерите за тях?