За да избегнете ненужния стрес и притеснения, съпътстващи събличането, предлагаме ви да изпробвате поне един от следващите съвети, които внимателно проучихме и подбрахме специално за вас. Не, не ви обещаваме тялото на супермодел, а усещането, че го притежавате.

1. Практикувайте насаме

За да се чувствате удобно в кожата си, първо трябва да приемете образа си такъв, какъвто е. Тъй като обикновено се събличаме напълно само по време на секс, притеснението от голотата е напълно разбираемо. За да се отърсите от него обаче, разтегнете максимално периодите, през които не носите дрехи. За разнообразие следващият път просто си легнете без пижама – гарантираме ви, че гледната ви точка що се отнася до голотата ще се измени значително.

2. Приглушете светлините

 

За да внесете атмосфера, приглушете светлините. Така едновременно ще се почувствате по-добре и ще придадете на тялото си много по-привлекателен вид. Само помислете – дори Ким Бейсинджър танцуваше на приглушена светлина в „Девет седмици и половина”, а тя далеч нямаше какво да крие.

3. Пуснете си музика

Добър подход е да пуснете любимата си песен, когато дойде моментът да се събличате. Както и със светлина, музиката създава приятна атмосфера, а и поне за малко отвлича ума ви в друга посока.

4. Носете токчета

Вероятно тази идея не би се понравила на всяка жена, но е факт, че високите обувки променят доста неща във фигурата ни. Краката ни изглеждат по-женствени, тялото ни доста по-издължено, а самочувствието ни по-добро от всякога.

5. Запомнете, че изглеждате добре

Не само добре. Страхотно. Повярвайте си, че изглеждате секси и гарантирано това ще ви проличи. Не допускайте никой да проваля високата ви самооценка. Ако искате да промените нещо в себе си, тогава се постарайте – опитайте да тичате два пъти седмично в парка или да посещавате фитнес салона, когато сте свободни. И запомнете – никога не губете надежда, че не можете да изглеждате добре без дрехи.