Понякога и двете са красиви, умни и забавни и, ако беше възможно, щяхте да предпочетете да бъдете и с двете едновременно. Само че, все някога идва моментът за избор. Ето един лесен подход как да стане това.

Анализирайте отношенията си и с двете. Какво искате от всяка една от тях? Само физическа връзка? Забавление? Приятелство? Това е важно, защото иначе ще зациклите в нещо, което не искате.

Какво предлага едната, което не предлага другата? Тоест, с коя си изкарвате по-добре? С коя комуникацията ви е по-лесна, непосредствена и приятна? С коя се забавлявате повече? С коя опитвате нови неща? Отговорете на тези въпроси, преди да продължите.

На един лист хартия направете две колони, всяка за съответната жена. Запишете положителните качества на всяка една от тях в съответната колона. Все някоя ще излезе с повече.

Намерете кои от тези положителни качества двете споделят и ги зачеркнете. По този начин остават само уникалните качества на всяка една от тях. Жената, с най-много и най-добрите качества, е тази, която трябва да изберете. Може и по обратната схема - да огледате отрицателните качества на двете и да изберете тази с по-малкото такива.

Когато веднъж вземете решение, не се тревожете за неговата вярност повече. По-добре да сте директни със себе си и с жените. Така някой, може би, ще остане наранен, но поне никой няма да е излъган. Включително и вие.