Да си влюбен в някого е много повече от това да се държите за ръце и да споделяте общи снимки в социалните мрежи. Истински влюбените са постоянно в мислите си, винаги са наблизо, изслушват, помагат, грижат се за любимия си човек и т.н. Безусловната обич е такава - просто обичаш, без да очакваш нещо в замяна.  

В началото на връзката емоциите са много по-силни цветовете - винаги по-ярки. С течение на времето това чувство може малко да избледнее, но винаги остава истинската любов. Точно нея рисува илюстраторът Луонг Туй в своите творби. "Моята история е и твоя история" - споделя тя. „Вдъхновението ми се крие в ежедневието с моето гадже. Историите, които илюстрирам, също са истории за мен”- каза художникът на Bored Panda, когато я попита как е вдъхновена да създаде тези илюстрации.

Харесват ни, защото са илюстрации на ежедневни, наистина случващи се действия и отношения в една двойка. Без излишна захар и пудра! Някои с неочакван край, други - с предизвестен. И в двата случая обаче остава онбова топло и мило чувство, заради което толкова ни харесва да сме влюбени. И това да е споделено. 

Историите почти винаги са в няколко кадъра, затова не забравяйте да кликнете на стрелката в дясно, за да видите всичко.