Райън Рейнолдс, Сандра Бълок, Блейк Лайвли и Лео ди Каприо  - какво е общото помежду им?

Ето какво: преди няколко дни плъзнаха слухове, че Леонардо Ди Каприо и Блейк Лайвли са се разделили. Това си беше разочарование – те толкова много си отиваха. Хубавата актриса обаче изглежда не се нуждаела от много време, за да преодолее раздялата, защото вече имала нов любим – Райън Рейнолдс търдят слуховете, цитирани от БГНЕС. Къде е мястото на Сандра Бълок в тази история ли? Ами, всъщност се оказва, че Райън е зарязал актрисата от „Мис таен агент” заради по-младата и по-руса Блейк.  

Слуховете , че горното е факт се засилиха, след като Лайвли пътува 4 часа с влак, за да се срещне със своя приятел и колега в Ню Йорк. След развода със Скарлет Йохансон личния живот на Райън беше обсъждан дълго време. Всъщност неотдавна актьорът официално обяви връзката си със Сандра Бълок, с която дори планираха тайна сватба.

Ако се окаже, че сега се е прехрърлил на Блейк Лайвли…е, явно Райън няма насита на хубавици. Дали пък Лео няма да се хвърли с обятията на Бълок? Е, като имаме предвид предишните му любими - все манекенски тип и светлокоси, едва ли. Но знае ли човек?