Нищо не струва да опитате дали това древно китайско умение помага да се създаде хармония в любовта, а също така и в сексуалния живот. Авторката на бестселъра "Фън шуй - формула за любовта" Анджи Ма Вонг създаде малки фън шуй справочници за щастие и любов, съобщава БГНЕС. Ето и няколко съвета какво трябва да внесете в спалнята си, така че любовта да не я напуска никога.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosНе бива да се слагат стари халки, които сте придобили при разпродажба или сте получили от непознати хора. Пръстените запазват отрицателната енергия на предшественика си и тя може да се пренеси при вас.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosАко сте самотни и искате да откриете партньор, който ще ви обича и разбира, завържете две червени или лилави ленти около бравата на спалнята ви.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosЗа да се радвате цяла година на любов и да сте изпълнени с положителна енергия, сложете две рози във ваза във всекидневната или в трапезарията. Те ще помогнат да разцъфнат и чувствата ви.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosНе използвайте радиоапарати, които имат часовник с червени цифри. Те излъчват нездрава, негативна енергия, която може да повлияе и даже да унищожи любовния ви живот.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosЗа да се отдадете изцяло на бъдещето си, не се товарете с детството си. Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и така любовта много по-лесно ще нахлуе в живота ви.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosВ спалнята си не слагайте електронни апарати - в това число, например компютър, факс, ... тяхната отрицателна енергия ще се прехвърли на вас и партньора ви. В резултат - ще се карате често.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosНе купувайте кревати с метални или дървени ножици и особено с остри върхове. Рушителната енергия ще се прехвърли на хората, които спят там.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosНикога не слагайте любовни символи в банята, защото в тях се събира унищожителната енергия на хорското излъчване. Това води до караници и раздяла.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosАко желаете да увеличите семейството си, сложете снимки на седем бебета или на седем деца в метални рамки и ги окачете на цялата стена. Енергията на тези снимки ще ви помогне да станете родител.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosПреди лягане използвайте ароматни сапуни, пудри и парфюми, които подсилват чувствата. Енергията ви ще възбуди вашия партньор и сексуалният живот ще ви бъде по-възбуждащ.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosЗа да е по-богат и по-чест любовният, а и сексуалният ви живот, всяка вечер седем поредни дни палете свещи с аромат на портокал, които със сигурност ще възпламенят страстта в спалнята ви.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosАко нямате партньор, но искате да намерите човек, с когото ще споделяте и добро и зло, тогава окачете на стената в спалнята снимка на двойка гълъби. Енергията им ще привлече истинския мъж.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosЗа да продължи любовта ви възможно по-дълго време, освен снимка на партньора сложете в чантата си и сърце от розов кварц. Така ще придобиете вечна любовна енергия.

Снимка: Thinkstock/ Guliver PhotosАко сексуалната ви енергия е много слаба, на ниско ниво и губите интерес към секса, тогава в северната част на жилището сложете повече син цвят, той ще ви върне изгубеното желание.