Мили дами, сигурни сме, че мъжете се впечатляват от най-различни качества и умения, които жените притежават, като например външния вид, косата, очите, тялото, способността да готвят и да се грижат за дома и т.н. 

Но също сме напълно сигурни, че един от сигурните начини да впечатлите половинката си, е да покажете завидни умения във връзването на възли на вратовръзка. 

Защо мъжете биха се впечатлили? Ами, защото на жените не им се налага да носят подобни аксесоари като част от облеклото, и това съвсем естествено в хода на еволюцията си е останало чисто мъжко умение.

Затова се захващайте със записките и тренировките на сухо.

 

Снимка: supercook.ru

Прокарайте вратовръзката под яката на ризата и я подгънете. Кръстосайте тесния и широкия край на вратовръзката, както е показано на картинката, така че тесния край да минава над широкия.

Снимка: supercook.ru

Прокарайте широкия край на вратовръзката под тесния, така че да мине отпред и завийте в посока нагоре. Запомнете, че работите основно с широкия край.

Снимка: supercook.ru

Прокарайте широкия край зад така образувалата се връзка.

Снимка: supercook.ru

Издърпайте нагоре.

Снимка: supercook.ru

Прокарайте през възела. Издърпайте и стегнете.

Снимка: supercook.ru

Готови сте с така наречения малък възел. Той е най-лесното упражнение, с което може да започнете да се учите да връзвате половинката си!

Един бонус съвет от нас: имайте предвид, че ако връзвате вратовръзка на себе си, когато правите това на любимия, ще трябва да застанете зад него, за да може ъгъла на виждане да е същия и да не се объркате с гледните точки!

Пожеланието към всички дами е те да са тези, които не само ще я вържат, но и ще я развържат!