Все още не сте сигурни, че жената до вас ви обича? Ето някои признаци, които ще ми помогнат да се ориентирате в обстановката.

Тя ви го казва

Няма по-ясно нещо от това. Жените са способни да изразяват емоциите си много по-лесно от мъжете и при това - достатъчно ясно. Ако тя ви каже, че ви обича, няма какво да се чудите повече.

Приятелите й ви го казват

Жените често говорят с приятелите си за чувствата си. Ако най-добрата й приятелка ви каже, че вашата жена наистина ви обича, това най-вероятно е точно така. Или ако нейните приятели ви кажат, че тя постоянно говори за това колко добре се чувства с вас, това означава, че наистина е влюбена във вас.

Родителите й се отнасят добре с вас

Добър знак за това как една жена ви възприема, е начинът по-който родителите й се отнасят с вас. Ако те имат нещо против вас, тази връзка едва ли ще просъществува дълго. Ако са любезни, но дистанцирани, тогава нещата още не са много сигурни. Ако се държат топло с вас, това е индикация за това, че връзката ви върви успешно. А ако се държат повече от добре с вас, можете да сте сигурни, че дъщеря им е говорила само хубави неща за вас. Което е повече от добра новина за вас.

Можете да го видите в очите й

Много често чувствата на жените се проектират на лицата им. Ако лицето й светва, когато влезете в стаята или ако ви чака до по-късно, за да се приберете, най-вероятно е влюбена във вас. Всъщност, е достатъчно да се вгледате в лицето й, преди да я целунете, за да разберете всичко. В този момент тя няма да скрие нищо от вас.

Обажда ви се “просто така”

В средата на напрегнатия работен ден тя ви се обажда само, за да чуе вашия глас. Или току-що сте били заедно и тя ви се обажда, за да ви каже, че вече й липсвате. Тя не би си направила труда да прави тези неща, ако не ви обича.

Ако ви готви!

Известното клише гласи, че любовта на мъжа минава през стомаха. Ако тя се грижи за пълния ви стомах, това значи, че ви показва по нейния си начин, че ви обича.

Тя ви казва, че й е добре с вас

Понякога трябва да се вгледаме по-дълбоко в знаците на любовта. Тя може да ви каже колко щастлива се чувства около вас или колко доволна се чувства от това, че сте заедно. Това е повече от добър знак за вас.