Чакат ви хубави времена с нея, ако тя:

Ви се доверява

Тя няма проблеми с това да ви споделя неща, които й тежат или я притесняват? Това са добри новини за вас. Особено, ако тя обича да ви разказва всеки детайл от деня си, както и какво хубаво й се е случило или защо е тъжна. Ако сте важна част от живота й, много ясно, че ви обича.

Се опитва да ви направи щастлив

Ако тя ви угажда и прави всичко възможно да сте доволни, значи всичко е ясно. Остава и такива жени наистина да съществуват.

Се съгласява на компромиси

Това по принцип е един от най-важните компоненти в една връзка. Ако тя се опитва да види нещата през вашите очи и да ви разбере, това е много добър знак. Склоността към компромиси е една от най-хубавите черти на любовта.

Се старае да изглежда хубава за вас

Тя толкова ви обича, че иска да изглежда единствена във вашите очи. Полага старание да се поддържа във форма и се грижи за външния си вид. Често ви пита какво ви харесва в нея и се радва, когато я харесате или й направите комплимент. Щом сте толкова важен за нея, май ви обича, а?

Намира вашите странности за очарователни

Навици и особености, които изглеждат досадни или чудати на другите хора, на нея й допадат. Това означава, че й харесвате и като личност, защото странностите са част от индивидуалността на всеки.

Се опитва да прекарва повече време с вас

Колкото и да е натоварен денят, тя винаги намира начин да се видите, дори за малко. Вашата компания е достатъчно важна за нея, че да направи тези усилия. Което само може да ви радва.

Ви вярва

Примерна ситуация: ако ви се е наложило да работите до късно по някакъв проект с ваша колежка, която, всъщност, е доста секси. Ако вашата половинка е ОК с тази ситуация и не ви звъни през час, за да ви проверява къде сте или кога ще се приберете, това е добър знак. Доверието в партньора е много силен показател за любов.


Вие сте единствен за нея

Нормално е за всеки човек да бъде инстинктивно привлечен от атрактивен представител от другия пол. Примерна ситуация: ако сте някъде заеднои привлекателен мъж влезе в помещението, но тя не му обърне особено внимание и продължи разговора си с вас, значи е влюбена във вас.