И двамата виждат връзката като възможност да дават

Егоизмът е един от най-често срещаните проблеми в една връзка. Доста често това излиза наяве, когато някой от двамата започне да иска повече, отколкото дава. Затова склоността да даваш на другия е от особено значение за добрата връзка. И двете страни трябва да виждат връзката като възможност да дават.

И двамата са склонни да се променят

Никой не е перфектен, но всеки може да израстне. В една добра връзка и двете страни са склонни към израстване. Осъзнават, че не са перфектни и че може винаги да има подобрение. Вместо да обвиняват партньора си, когато нещата се объркат, те се вглеждат в себе си за нещо, което могат да подобрят. Когато и двамата в една връзка са на тази вълна, връзката става по-силна.

И двамата са склонни първо да се изслушват

В добрата връзка и двамата са добри слушатели. Те искат да разберат позицията на партньора, преди да се изкажат и да бъдат разбрани. Ако гледате на връзката като възможност да давате на жената, тогава ще ви е по-лесно да слушате.

Двамата се подкрепят

Не става само да давате, а да давате това, от което тя има нужда. Тоест, както се отнасяме със себе си, така трябва да се отнасяме и с другите. Като се подкрепят един друг и двете страни получават, каквото искат.

И двамата са отворени един към друг

Недоразуменията са един от най-големите рискове в една връзка. Затова е важно и двамата партньори да са отворени един към друг. Когато се случи нещо, което не ви харесва, по-добре го обсъдете, вместо да го запазвате в себе си

И двамата са почтени

В добрата връзка и двете страни се държат искрено помежду си. Спазват обещанията си и това е важно, защото така се изгражда доверие помежду им. Това прави връзката силна.