Мислиш си, че си стара

Не се учудвай на факта, че все още си нямаш гадже. Ако си от онзи тип момичета, които постоянно си мислят, че са прекалено стари за обвързване, то младежкото ти обаяние и темперамент със сигурност ще те напуснат. Доказан факт е, че подобни мисли и самовнушения могат силно да повлияят върху поведението на всеки един човек, а оттам и върху неговата визия. Само защото си надскочила определена възраст, поизгубила си формата и стегнатото дупе на онова 17-годишно момиче отпреди няколко години, а всички твои връстнички са вече сериозно обвързани, не означава, че си по-малко привлекателна! Така че – започни да живееш! Възрастта е само в ума! Събуди шеметното момиче, спотайващо се в някое прашно ъгълче на душата ти! Събуди красивата жажда за щастие и любов в душата си и действай!

Сърцето ти е разбито

Опитай се да не драматизираш ситуацията. Бил ти е дузпата и толкова. Значи не те е заслужавал! Спри да мислиш за него, да рониш сълзи по него, и впивайки отчаян поглед в мъжките лица, да търсиш неговите черти! Нужно е само да погледнеш откъм хубавата страна на случилото си и да осъзнаеш, че разбитите сърца могат да бъдат поправяни. Дори и в началото да чувстваш колебание и да не смееш да допуснеш друг мъж до сърцето си, опитай се да бъдеш по-отворена за нова връзка. Може би накрая усилията ще си струват. И не забравяй – магията се случва винаги там, където най-малко я очакваш.

Прекалено наивна си

Снимка: knoworthy.com

Защо продължаваш да избираш партньори, които се отнасят зле към теб? Ти си умна, красива и прекрасна жена, която се раздава на 110 % . Ако обаче си в плен на връзка с партньор, който, най-малкото, не оценява качествата в теб, трябва да се замислиш сериозно за бъдещето си с такъв човек. Ако в отношенията между двама души няма уважение към чувствата на другия, то едва ли подобна връзка изобщо ще оцелее. Спри да се самосъжаляваш, да се чувстваш пренебрегвана, неизслушвана и третирана като даденост. Със сигурност заслужаваш нещо по-добро, вслушай се в собствения си глас, и ако откриеш липсващи пъзели във взаимоотношенията си с партньора, то те определено не са в твоя джоб!