Хората с наднормено тегло често имат проблеми с намирането на сексуален партньор, но пък са доста обичани в пицариите и дюнерджийниците. Изследване на International Journal of Impotence показва, че те всъщност имат голям скрит потенциал, който дамите трябва да имат предвид. Изследването е доказало, че е пълните мъже могат да правят секс около пет минути повече, отколкото кльощавите им събратя. Причината е, че телесната мазнина може да предпази от преждевременна еякулация, защото съдържа високи нива на хормона естрадиол, който забавя еякулацията при мъжете.

Така че :  всички към дюнерите, жените черпят!


За да е комфортно на двама души, трябва да е топло. Проучване на университета в Грьонинген доказа, че половината от двойките в изследването не са стигнали до оргазъм в студено помещение и причината била, че краката им били измръзнали. Когато им раздали чорапи, успехът на двойките се вдигнал с 80%. Това се дължи на факта, че онази част от мозъка, която е свързана с чувствителността на гениталиите е близка до тази, която е свързана с усещането за краката.

Така че: първо топлина за краката, след това за душата.


В този факт едва ли има нещо учудващо. Прочуване на университета в Ню Мексико посочва, че мъж и жена, които са в стая, която мирише неприятно, изпитват силно желание да използват кондоми при секс, в сравнение с друга двойка в нормална стая. Причината е в изначалния механизъм за предпазване от болести.

Така че:...кой всъщност иска да прави секс в стая, която мирише на умряло?

Предпочитанията на хората за броя на сексуалните им партньори изглежда е свързан със семейната им среда, сочи изследване на американския университет Florida Atlantic. Информацията от изследването показва, че първородните деца искат по-малко партньори (средно по 4), докато по-малките им братя и сестри - 13. Освен това, първородните се фокусират върху дългосрочни цели като да станат родители по-рано, докато по-малките преследват краткосрочни сексуални цели. Обяснението е, че първите се идентифицират повече с родителите и нормите, които те задават, а по-малките нямат подобни очаквания и ограничения.

Така че: ако не бързате да се жените, не се оглеждайте за каките в семейството.


Отдавна е известно, че за мъжете карането на колело на дълги разстояния е вредно за сексуалния им живот. Жените, който карат състезателни колела, чийто държки са по-ниски от седалките и карат повече от 15 километра на седмица, също имат сериозни проблеми. Изследване на A&M Health Science Center показва, че жените-колоездачи губят чувствителност в гениталиите си, защото полегналата позиция на тялото поставя под напрежение меката тъкан на перинеума.

Така че: дръжките на женските колела просто да се вдигнат повече от седалката и няма проблеми. Жените на колела си остават все толкова секси.