Какво ли не сме опитвали, вкусвали, пробвали и не става, и не става. Какво да правим, когато искаме и/или имаме нужда да свалим излишните килограми, за да сме здрави. 

Диети има много, супер-храни още повече, съвети, теории и не само се умножават ежедневно, поднесени ни на сребърен поднос. Но сякаш те не съдържат тайното решение на проблема с наднорменото тегло.

След задълбочено проучване, консултации и разговори със специалисти, установихме, че два продукта могат да ни помогнат в битката с армията от килограми. Става въпрос за канела и джинджифил. Това са двете най-добри съставки, които позволяват поддържането на тегло. Освен това те спомагат за горенето на вредните мазнини в организма и изхвърлянето на токсини от него.

Те не само имат приятни вкус и аромат, но и можем да ги консумираме ежедневно. Овкусявайки напитките и ястията с тези подправки можем да свалим до 3 килограма за една седмица.

Ето и едно диетично предложение, което ще Ви хареса.

#Продукти
1 сл къри
1 сл мед
1 сл джинджифил
1 сл канела
3 пакетчета черен чай
50 мл кисело мляко
500 мл вода

Съставките се прибавят, една по една, след като водата заври. Оставете напитката да изстине. Пийте по една чаша след всяко хранене и готово. Имайте предвид, че след като я изпиете е добре да не поемате повече храна. За по-добър ефект, не за друго.