Повечето хора свързват свалянето на излишните килограми с жестоки лишения в менюто, но специалистка по хранене Аманда Мейснър доказва, че малките промени правят голямата разлика. Така че не изпадайте в ужас.

Загубата на тегло често изглежда обезсърчителна, но не е нужно да ви прави нещастни, насърчава блокърката своите близо 750 000 последователи в Инстаграм.

Не е нужно да спирате да се храните, за да отслабнете - дори е вредно и опасно - само трябва да започнете да ядете правилната храна, която не съдържа скрити калории.

Здравословната и преработена храна винаги са били антипод на масата, а кой знае това по-добре от Аманда? С което печели сърцата на потребителите в Инстаграм, където повишава осведомеността за здравословното хранене чрез прости съвети и трикове.

След като успява да се пребори с хранително разстройство в гимназията, Мейснер се вдъхновява да научи останалите как да отслабват по здравословен начин.

Ако се интересувате от здравословно хранене, вижте част от съветите, които Мейснър споделя по достъпен начин в социалната мрежа.