Чарлийз Терон играе майка, която е с наднормено тегло и е повече от изтощена и стресирана в новия филм с нейно участие “Tully”, чиято премиера предстои на 4 май. За да влезе под кожата на героинята си и за да почувства това, което чувства една недоспала и с излишни килограми майка, Чарлийз качила цели 22 килограма. За телевизионното шоу Entertainment Tonight 42-годишната блондинка споделя, че новият нездравословен режим на хранене я депресирал, а за да постигне невероятния резултат, на нощното й шкафче винаги имало макарони със сирене, от които тя похапвала в 2 часа през нощта.

„Качих почти 22 килограма за този филм. Исках да почувствам какво чувства тази жена и мисля, че това беше начинът за мен да достигна до нея. Депресирах се. Да, за първи път в живота си се хранех с толкова много преработени храни и пиех прекалено много захар. Определено не ми беше много забавно с влизането в роля за този филм“, споделя Терон.

„Първите три седмици бяха забавни, защото се чувстваш като дете в магазин за бонбони. Беше забавно да закусвам с два млечни шейка. И след три седмици вече не беше толкова весело. Писва ти да поемаш такова количество храна и това се превръща в работа. Спомням си, че навивах алармата по средата на нощта, за да поддържам теглото си.“

Чарлийз, която е майка на шестгодишния Джаксън и двегодишната Оугъст, се наложило да обяснява на децата си, които смятали, че „мама има бебе в корема“, че не е бременна.

В „Tully” Терон играе Марло – майка на три деца, включително и новородено, която се сдобива с нова и неочаквана приятелка – детегледачката Тъли, с която създават уникални взаимоотношения.

В момента 42-годишната актриса е в прекрасна форма и е успяла да възвърне предишното си холивудско тяло.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos